Een nieuwe manier van winkelen introduceren, sinds 2013.

Vanuit een klein appartement in Amtserdam dat we met elkaar deelden startten we The Cloakroom in 2013. Destijds was curated shopping enkel iets voor de rijken en wij waren de eersten die dit concept wouden aanbieden aan het grote publiek. Onze woonkamer stond vol met boxen en we deden alles zelf. We tilden de boxen uit de bestelbus en staken ze zelf in elkaar. We hadden destijds één personal shopper, Jessica, die we hielpen met strijken en het opvouwen van de kleding. Onze visie is simpel. We geloven dat iedere man de luxe van een personal shopper verdient. We bieden een nieuwe en efficiënte manier aan om je kleerkast op te frissen door het gemak van online shopping te combineren met de persoonlijke service die je vroeger bij kleermakers gewend was. En dit alles zonder dat je drukke winkelstraten moet afstruinen of ontelbare online catalogussen moet raadplegen. Mensen worden klanten voor het leven omdat ze genieten van een dienst die beter wordt met de tijd.

We hebben vanaf dag één een innovatief business model gehad. Hierdoor kunnen we zowel de dienst van je personal shopper alsook de verzending en retour gratis aanbieden. We hanteren normalen winkelprijzen en er zijn geen extra kosten. Je bepaalt zelf wanneer je een nieuwe box wil, er is geen verplichte minimale afname of frequentie of wat dan ook. Binnen een paar jaar zijn we al gegroeid tot een lokale marktleider met een toegewijd team van personal shoppers. En we hebben nu ook een echt kantoor op de Reguliersdwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Asbjørn Jorgensen & Kasper Petersen

Cloakroom

Het team

Stijlexperts met ervaring in de mode.

Onze personal shoppers zijn stijlexperts met ervaring in styling en mode. Zij kennen je smaak, maten en voorkeuren en selecteren met de hand outfits voor jou. Iedere box is uniek en zorgvuldig samengesteld voor jou. Met iedere box wordt onze dienst beter en mensen worden klanten voor het leven.

Cloakroom Team
Facebook arrow
Meld je aan met Facebook